Τηλεφωνική Υπ.

2381 027719 |  6953071345

Browse categories

Όροι & Προϋποθέσεις

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

·         Προϋπόθεση για την αποστολή των προϊόντων είναι η  γνωστοποίηση από τη πλευρά των πελατών κάποιων προσωπικών τους  στοιχείων.

·         Κατά την διάρκεια της ηλεκτρονικής συναλλαγής   θα σας  ζητηθεί το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός  του τηλεφώνου σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση κ.λ.π.  ενώ σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα θα σας ζητηθεί επίσης  ο αριθμός, το cvv2 και η ημερομηνία λήξης.

·         Όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα το kralli-vivliopoleio.gr   δεν πρόκειται να προβεί  σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση τους .

·         Το www.kralli-vivliopoleio.gr   σε καμία περίπτωση  δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

 ΑΛΛΑΓΕΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:

·         Έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας  σας πριν αυτή αποσταλεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για  την ακύρωση πρέπει να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση kralli.vivliopoleio@gmail.com  ή να καλέσετε στο 2381027019.

·         Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί κατά τη στιγμή της επικοινωνίας σας τότε η ακύρωση δεν είναι δυνατή. Αν όμως έχετε αλλάξει γνώμη μπορείτε παραλαμβάνοντας τα προϊόντα να τα επιστρέψετε μετά από συνεννόηση μαζί μας.

·         Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων εντός 8 ημερών από την αποστολή τους με  επιστροφή του πλήρους αντιτίμου ή με αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν.  Αν η επιστροφή οφείλεται σε  δικό μας λάθος  ή σε ελαττωματικό  προϊόν τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν το kralli.vivliopoleio.gr

·         Όσον αφορά την επιστροφή των χρημάτων αυτή θα πραγματοποιηθεί άμεσα με την παραλαβή και τον έλεγχο των επιστρεφομένων ειδών. Επισημαίνεται ότι δεχόμαστε επιστροφές και επιστρέφουμε χρήματα μόνο για προϊόντα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή αλλοιωθεί και αγοράστηκαν από το kralli.vivliopoleio.gr

Οι τρόποι επιστροφής των χρημάτων είναι οι εξής:

·         Αν πληρώσατε με πιστωτική κάρτα η επιστροφή τους θα γίνει στην κάρτα σας μετά την ολοκλήρωση της επιστροφής των ειδών.