Τηλεφωνική Υπ.

2381 027719 |  6953071345

Browse categories

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ\ΠΑΙΔΙΚΑ\ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ

Showing 1 to 9 of 73 (9 Pages)

Το Σχήματα & Χρώματα είναι ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, ειδικά σχεδιασμένο για πολύ μικρά παιδιά. Περιέχει πολύχρωμες κάρτες και γεωμε..

€4.38

rating

Ολες οι δραστηριότητες ενός νηπιαγωγείου συγκεντρωμένες σε ένα κουτί. Χωρίζεται σε 3 τμήματα, τον παιδικό σταθμό όπου το παιδί μαθαίνει τα σχήματα, τα..

€16.30

rating

Τι είναι το Όνομα Ζώα Φυτά;To Όνομα Ζώα Φυτά είναι ένα γρήγορο παιχνίδι σκέψης στο οποίο 2 ή περισσότεροι παίκτες, 8 ετών και άνω, διαγωνίζονται για ν..

€7.98

rating

Ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν! Με το σφυρί και το καλέμι μπορείς να σκάψεις και να ξεθάψεις τα αρχαία απολιθώματα του προϊστ..

€9.70

rating

'' ΤΡΩΓΟΜΑΙ; ΕΙΜΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΟ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ; '' Το πιο αστείο και γρήγορο παιχνίδι ερωτήσεων που όλοι γνωρίζουν τι είσαι εκτός από εσένα!Ξεκ..

€9.49

rating

Πού είναι τα δεινοσαυράκια; Οι δεινόσαυροι τρελαίνονται για κρυφτό. Σήκωσε τα ενσφηνώματα για να βρεις πού κρύβονται! Τα ενσφηνώματα στέκονται και όρθ..

€13.48

rating

Δύο παιχνίδια σε ένα!Τρελές περιπέτειες με τα ζώα του Ζωολογικού Κήπου σάς περιμένουν σε αυτό το διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι, που παίζεται με δ..

€13.48

rating

Το πρωτότυπο αυτό βιβλίο είναι ο τέλειος τρόπος για να μάθεις σκάκι, το πιο συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής όλων των εποχών!Διάβασε τους κανόνες του..

€8.88

rating

Ανακάλυψε και παίξε με τις 5 ηπείρους, τους λαούς και τις κουλτούρες τους. Κάνε το ταξίδι στον κόσμο διασκεδαστικό! ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑΣχεδίασε, α..

€14.99

rating
Showing 1 to 9 of 73 (9 Pages)