Τηλεφωνική Υπ.

2381 027719 |  6953071345

Browse categories

Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Showing 1 to 9 of 90 (10 Pages)

Περιέχονται οι ενότητες: - Σύντομη εισαγωγή σε κάθε ενότητα - Εισαγωγικό σημείωμα σε κάθε κείμενο - Ανάλυση κειμένων: νοηματική, πραγματολογική, αι..

€7.47

rating

Το βιβλίο αυτό αποτελεί βοήθημα στο σχολικό βιβλίο "Αρχαία Ελλάδα": "Ο τόπος και οι άνθρωποι" (Ανθολόγιο) για τη Β΄ Γυμνασίου. Το βιβλίο ακολουθών..

€10.87

rating

Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να παρουσιάσει με απλό, πρακτικό και μεθοδικό τρόπο την ύλη του μαθήματος των Αρχαίων Ελληνικών. Kάθε ενότητα του βιβλ..

€13.25

rating

Περιέχει: - Κείμενο-Μετάφραση - Αγνωστες λέξεις - Νοηματική απόδοση κειμένου - Γραμματική αναγνώριση - Συντακτική ανάλυση - Ερμηνευτικά-Πραγματο..

€12.88

rating

Το παρόν βιβλίο αποτελεί βοήθημα στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα της Β΄ Γυμνασίου. Ακολουθώντας την ύλη του σχολικού βιβλίου και τους διδακτικούς στόχ..

€14.00

rating

Νεοελληνική έκδοση του κειμένου - Νόημα - Γραμματική, συντακτική ανάλυση - Ερμηνευτικά, πραγματολογικά σχόλια - Απαντήσεις των σχολικών ερωτήσεων ..

€11.04

rating

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε σύμφωνα με τη διδακτέα ύλη που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας για το μάθημα της Βιολογίας της Β΄ τάξης του Γυμνασί..

€7.43

rating

Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να συμβάλει στο να κατανοήσει ο μαθητής και να εντυπώσει στη μνήμη του γνώσεις που διαφορετικά ίσως να του ήταν δυσ..

€10.05

rating

Το βιβλίο αυτό αποτελεί βοήθημα για το μάθημα "Γεωλογία - Γεωγραφία της Β’ Γυμνασίου". Τα κεφάλαια αυτού του βιβλίου ακολουθούν τη δομή του σχολικού ..

€9.19

rating
Showing 1 to 9 of 90 (10 Pages)